5 Mayıs 2008 Pazartesi

National Treasure 2 Book of Secrets (2008) Mp4 Altyazılı





Arkadaslar mp4 formatında oldugu için image grabber codec tanımlamıyor
o yuzden capsları ss olarak 3 tane aldım buyrun download edeceginiz filmin görüntü kalitesi





Yönetmen: Jon Turteltaub
Senaryo: Cormac Wibberley , Marianne Wibberley
Oyuncular: Nicolas Cage (Ben Gates), Diane Kruger (Abigail Chase), Jon Voight (Patrick Gates), Ed Harris (Jeb Wilkinson)
Tür: Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi: 4 Ocak 2008
Yapım: 2007, ABD


2004'ün gişeleri kasıp kavuran filmi Büyük Hazine’nin devamı olan Büyük Hazine: Sırlar Kitabı bugün gösterime girdi. Film klasik hazine avı (bkz: Indiana Jones) filmlerinden pek bir fark taşımıyor. Ortada bir hazine var ve bunu bulmaya çalışırken tehlikelerle dolu yollardan geçen maceraperest insanlar… Film genelde esperili bir havaya sahip. Özellikle ana karakter Benjamin Gates (Nicholas Cage)’in olaylara kendinden emin ve esprili bir tarzda yaklaşımı filme eğlenceli bir hava katıyor. Fakat bu rolün Nicholas Cage’e yakıştığını tam olarak söyleyemeyeceğim. Sanki zoraki oynuyormuş gibi geldi bana.

Film Lincoln suikasti ile başlıyor. Ben’in büyük büyük babası Thomas Gates’in suikasti planlayanlardan biri olduğu şeklinde bir görüş ortaya atılıyor ve bunun aksini ispatlamak için Benjamin Gates Amerika Başkanı’nı bile kaçırmak zorunda kalacağı büyük bir maceraya atılıyor.

Suikastin arkaplanındaki hazinenin de konu içerisinde büyük bir önemi var. Thomas Gates hazine güneylilerin eline geçmesin diyekendini feda ediyor. Şayet bu hazine güneylilerin eline geçmiş olsaydı iç savaş bittiği yerden tekrar başlayacak ve United States tekrar parçalanacaktı. Kahramanımız işte tam bu noktada ülkesi için kendini feda eden dedesini aklamak için hazineyi bulmaya karar veriyor ve hem kendi aile şerefini hem de Amerika’nın keşfinden önce orada yaşayan toplumların kültürlerinin keşfiyle ilgili büyük bir hazine avına çıkıyor.

Film haftasonu arkadaşlarınızla veya ailenizle izlenebilecek, insanı germeyen ve kafa yormayan eğlenceli bir film. En azından verdiğiniz paraya acımazsınız

not: görüntü şu anlık için piyasadakinin en iyisidir ve tam uyumlu alt yazısı filme entegre edilmiştir iyi seyirler...



Rar pass İsterse By_Firari giriniz

Tr Altyazı Dosya İçinde Mevcuttur
http://rapidshare.com/files/89459905..._MP4.part1.rar
http://rapidshare.com/files/89490645..._MP4.part2.rar
http://rapidshare.com/files/89753900..._MP4.part3.rar
http://rapidshare.com/files/89503889..._MP4.part4.rar

Hiç yorum yok:

online film izle hd film izle