3 Nisan 2009 Cuma

Binbir Gece Sevenlerine Elveda Demeyi Seçti

Salı günlerinin rekortmen dizisi Binbir Gece 7 Nisan’da çekilecek ve 2 Haziran’da yayınlanacak final bölümüyle bitecek. doksanıncı bölümde bitmesi planlanan dizi hakkında bu bilgileri Dizinin Bennu'su verdi.


Bence dizinin bitmesi çok isabetli bir karar oldu. Eskiden bir iki bakardım ama son 2 senedir direk kanalı değiştiriyorum. Papatyam dizisi Küçük Kadınlar gibi iki güzel dizinin bitişlerini görmesem olmaz Eee şansa bak ki onlar bittiğinde Kanal D yi bir açıyorumki dizi başlamış. Ben başlayan dizileri izlemeyi sevmem diyip değiştiririm Öyle böyle üç yıl yine izleyicilerine ulaşmayı bildiler. Reyting rekorları kırdılar ama baymıştı bunu herkes kabul etsin. Uzun lafın kısası dizi 2 Haziran 2009 da final bölümünü oynayıp 90. bölümde bitiyor. Hayranları şimdiden üzülmeye başlasınlar ve son bölümlerini daha iyi izlesinler...

Komik resimler Yemek Tarifleri Güzel Sözler Msn nickleri Diyet Gebelik Sağlık Bilgileri Film izle hepsi ve daha niceleri www.tombisim.com sitesinde. O siteyi açtığım için burayı boşladım biraz.

Hiç yorum yok:

online film izle hd film izle